Fristående pekskärm-infokiosker


Golv- och väggkioskmodeller. Välj annan montering beroende på installationsplatsen. Väggmodeller sparar golvplats och är säkert fixerade på väggen, medan golvmodeller är lätt att installera och erbjuder ytterligare utrymme för reklam. Golvmodeller kan fästas på golvet och erbjuder bättre utbyggbarhet.

ML Infokiosk 510

ML Infokiosk 560

ML Infokiosk 530

ML Infokiosk 730

ML Infokiosk 960

ML Infokiosk 961

ML Infokiosk 910

ML Infokiosk 520

Väggmonterad pekskärm-Infokiosker


ML Infokiosk 515W


ML Infokiosk 715W


ML Infokiosk 920W


Utomhus pekskärm-infokiosker


ML Infokiosk 560E


ML Infokiosk 960E


ML Infokiosk 980E


Industriella pekskärmskontakter


ML Industrial Computer 505


Kundanpassad kioskdesign


Flexibla anpassade lösningar. Kärnan i ML Infokiosk kompetens är att leverera kundanpassade självservicelösningar. Specifika och komplexa designkrav uppfylls med vår anpassade konstruktionsprocess, som är ISO 9001:2015 certifierad. Vi kan leverera med kundanpassad design även för endast en enhet. Kundanpassade lösningar omfattar allt från små komponentjusteringar på standardmodeller till sofistikerad integration av självservicekomponenter. Kundreferenser är det bästa beviset på vår expertis.

Varför ML Infokiosk?


Vi har tillverkat kiosker sedan 1999. Vår tillverknings- och produktutvecklingsprocess är certifierad att uppfylla industristandardkraven. Vi är stolta över att designa våra kiosker internt, tagandes hänsyn till både estetik och funktionalitet.